Sälj din bil

Att sälja sin bil privat kan vara en tidsödande och ganska krävande process. Är inte sällan förknippat med viss risk. När du säljer eller byter in din bil till oss kan du vara säker på att processen är lika enkel som trygg.

Års erfarenhet av

Bilförsäljning

Nöjda

kunder

VÄRDERINGSFORMULÄR

Fyll i värderingsformuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering av ditt fordon inom 24 timmar. Var så noggrann och uppriktig som möjligt gällande fordonets skick för en mer exakt värdering.

Vill du ha hjälp att sälja

ditt fordon istället?

I dagsläget kan det vara krävande att sälja sin bil privat. En del kunder stöter på otrevliga möten, hetsiga personer och kränkningar i samband med försäljning. Av den orsaken erbjuder vi förmedling av ditt fordon i vår hall – efter ditt önskemål. Vid första mötet sätter vi oss ner tillsammans och går igenom marknaden samt kommer överens om rätt summa för just din bil.

När du lämnar över bilen till oss genomförs en fullständig kontroll, precis som på våra egna fordon. Efter detta lämnas ditt fordon in på en rekonditionering, varpå bilen fotas och annonseras ut på alla våra kanaler och annonseringstjänster.

Efter försäljning betalas överenskommen summa ut till ditt konto enligt tidigare skrivet kontrakt.

Vad ingår?

Upplevelse

Vill du ha en upplevelse utöver det vanliga vid ex. Födelsedag, Bröllop eller företagsevent etc. så har vi möjligheten att uppfylla drömmen för dig/er genom event körning. Vi erbjuder provkörning av supersport bilar vi har i lager mot en kostnad på 3995:-